Crap de peste 32 kg pescuit de Rob Hughes

Rob Hughes, consultant Fox și pescar britanic care nu mai are nevoie de prea multe prezentări, s-a întors recent de la o partidă de pescuit la crap din Germania unde, pescuind pe o balastieră al cărui nume nu l-a dezvăluit, a reușit să pună pe mal un minunat crap comun de 32 kg.

Rob Hughes cu recent pescuitul crap comun de peste 32 kg, noul sau record personal

Rob Hughes cu recent pescuitul crap comun de peste 32 kg, noul sau record personal

Peștele a fost doar unul dintre cei 5 pești pescuiți aici pe parcursul a celor 5 zile ale sesiunii.

Rob: „Tocmai m-am întors din Germania și pot spune că a fost una dintre cele mai reușite expediții. Am reușit să pun pe mal 5 pești, printre care și acest magnific crap comun de 32 kg și încă unul trecut bine de 20 kg.

Imediat ce am înțepat peștele am știut că este foarte mare, iar odată ajuns la minciog, datorită dimensiunilor impresionante, a trebuit practic să-l scuturăm ca să poată intra în cadrul plasei.

Partenerul meu de pescuit de la acestă partidă, Jason Colenso, a avut și el destul de mult de muncă, reușind la finalul partidei să numere nu mai puțin de 15 de crapi, 5 dintre ei trecuți te 22 kg.”

Cu acest comun trecut în portofoliu, Rob devine primul pescar britanic care reușește să captureze crapi de peste 70lb (31 kg) din două țări diferite. De asemenea, peștele devine și noul record personal al lui Rob la crap comun și este cu doar 3 kg mai mic decât cel mai mare pește pescuit de acesta, o oglindă de 34,4 kg.

De remarcat și faptul că Rob a pescuit cu o combinație de nade formate din boiliesuri de la CC Moore, CPK (producător autohton) și Becker, iar la montură Rob a mers pe cârlige numărul 3 Fox ArmaPoint SSBP și ceva accesorii din noua gamă Fox Edges lansată recent de producătorul britanic.

Ca planuri pentru sezonul 2013, Rob și-a propus să pescuiască pe cât mai multe bălți din țări diferite și, de ce nu, să-și depășească recordurile recent stabilite.

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *