Crap de peste 31 kg, singurul peste al partidei

Peter Kuppens, pescar de crap originar din Belgia și consultant Dynamite Baits, aflat la o nouă partidă de pescuit pe unul dintre lacurile pe care mai pescuise și cu alte ocazii, a reușit într-adevăr un rezultat remarcabil.

La această ieșire Peter a folosit o nadă propusă de Dynamite Baits pentru a fi lansată în viitorul apropiat, nadă cu care echipa feminină Bianca Venema și Lizette Beunders, prima echipă de fete din istoria World Carp Classic, a reușit să câștige trofeul superm al celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume.

Peter a prenadit vadul cu noile boiliesuri Monster Tiger Nut - Red Amo

Peter a prenădit vadul cu noile boiliesuri Monster Tiger Nut – Red Amo

Revenind la sesiunea lui Peter și la rezultatul acestuia, iată detaliile partidei sale:

Peter: “Weekend-ul trecut am fost la pescuit în țara mea de origine, în Belgia. Prognoza meteo peste weekend era foarte încurajatoare, cu temperaturi bune, fără ploaie, fără vânt și lună aproape plină. Condițiile erau ideale pentru ieșire în natură dar, cu excepția lunii pline, deloc potrivite pentru pescuitul la crap!

Așa cum fac de obicei, am mers și mi-am prenădit vadurile vizate cu câteva zile în avans, folosind un amestec de alune tigrate și câteva boiliesuri din noul sortiment Monster Tiger Nut Red – Amo boilies, de 15mm și 20mm. La cârlig, pe ambele lansete cu care am pescuit am pus boiliesuri Red – Amo. La prima montură am pus un boilies de 20mm, iar la cea de-a doua, un snowman format dintr-un boililes de fund de 20mm cu pop-up  de 15mm

Întocmai cum mă așteptam, seara a fost liniștită, cu activitate foarte puțină pe apă. Văzând astfel, pe la miezul nopții am decis să să mă bag la somn, așa că am mers către confortul sacului de dormit. La primele ore ale dimineții, inițial cu doar câteva beepuri scurte, lanseta din dreapta mi-a dat trezirea! Peștele lua fir foarte încet, așa că m-am gândit că ar putea fi un crap mare.

Am luat rapid lanseta, am înțepat și imediat am simțit un pește corpolent la capătul firului! După doar 10 minute de dril aveam pe saltea un crap cu adevărat masiv. Reușisem să pun pe mal un superb crap comun de 31,6 kg, pește pe care l-am recunoscut imediat. Era același crap pe care l-am prins în urmă cu 3 luni, în mijlocul verii, doar că de această data mai luase ceva în greutate. În același timp, era, de asemenea, al treilea crap al meu de peste 30 kg pescuit în Belgia!

Peter Kuppens și incredibilul crap comun de 31,6kg

Peter Kuppens și incredibilul crap comun de 31,6kg

Încă odată mi s-a confirmat că o prenădire a vadului, o partidă bine planificată din timp și mai ales o nadă de calitate sunt elemente care fac parte dintr-o rețetă de succes.

Noile boiliesuri Monster Tiger Nut Red – Amo vor fi disponibile din ianuarie 2014.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE![kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *