Crap de peste 30 kg pescuit in plina vara caniculara

Aflat la o nouă partidă de pescuit, Peter Kuppens, pescar de crap originar din Belgia și consultant Dynamite Baits, a reușit să aducă la mal un crap comun de peste 30 kg (68 lb).

Crapul comun de peste 30 kg pescuit recent de consultantul Dynamite Baits, Peter Kuppens

Crapul comun de peste 30 kg pescuit recent de consultantul Dynamite Baits, Peter Kuppens

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, la distanță de doar o lună de la o altă captură impresionantă a pescarului, un crap oglindă de peste 27 kg (61 lb), actualul său record personal.

De această dată Peter a pescuit pe un lac local, de dimensiuni nu foarte mari, aflat în regim de sindicat.

Întrebat despre monturile care i-au adus impresionanta captura în fața obiectivului foto, Peter a declarat: “Am pescuit cu o montura mea preferată, un combi-rig simplu, iar pe firul de păr am tras un singur boilies de 20 mm (the Source).

Oglinda de peste 27 kg, actualul record personal al lui Peter la crap oglindă

Oglinda de peste 27 kg, actualul record personal al lui Peter la crap oglindă

De asemenea, cred că la succesul acestei partide a contribuit și faptul că am prenădit aproape zilnic vadul vizat. Pentru sesiunile de nădire am folosit boiliesuri ceva mai mici, de 15 mm, dar și cele de 20 mm au făcut constant parte din meniu.”

Iată că încă odată confortul aerului condiționat a pierdut cursa în fața chemării pe vad, iar rezultatele, cel puțin pentru Peter, au fost cu adevărat remarcabile! Ce poate fi mai frumos decât un astfel de pește în minciog, iar asta chiar în mijlocul verii!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *