Crap de peste 26 kg pescuit la “Fructe de mare”

Aflat la o partidă de pescuit la crap în Franța, Carl Sharp, pescar originar din Wolverhampton/UK și consultant Solar Tackle, a pus pe mal cel mai mare crap al sesiunii, pește cunoscut și sub numele “The Crature” (Creatura).

Carl Sharp și noul său record personal, un crap oglindă de peste 26 kg

Carl Sharp și noul său record personal, un crap oglindă de peste 26 kg

Incredibilul crap a cântărit puțin peste 26 kg (57lb 8oz), și a fost pescuit la prima partidă a lui Carl când a folosit boiliesuri din recent lansata gamă de nadă Solar Seafood (fructe de mare) Take-Away.

Captura a fost “capul de afiș” al unei săptămâni extrem de sărace în capturi pe lacul Laroussi, unde doar patru crapi au fost prinși de către opt pescari aflați pe vaduri.

Cu toate acestea, Carl, înarmat cu “Fructe de mare”, a reușit să pună pe mal doi dintre cei patru pești, inclusiv cea mai mare captură a sesiunii, noul său record personal.

Ca abordare, Carl a pus la cârlig o momeală de fund și a pescuit-o peste un pat de nadă format din jumătate de kilogram de boilies din aceiași gamă. Pentru o atracție mai mare a mai aruncat pe vad și câțiva bulgări de Squid & Octopus Up & Down mix, strategia dovedindu-se la final una câștigătoare.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *