Crap de peste 17 kg pescuit in doar 6 ore

O sesiune de doar șase ore desfășurată pe un celebru lac din Marea Britanie (Essex Manor), i-a adus lui Jon Taylor (consultant Sticky Baits) acestă superbă oglindă care a cântărit peste 17 kg.

Un minunat crap de primăvară, rezultat al unei partide de doar câteva ore

Un minunat crap de primăvară, rezultat al unei partide de doar câteva ore

În vârstă de 41 de ani, la finalul partidei pescarul a povestit: „Am mers pentru prima dată pe lacul de sindicat după nouă luni de pauză. M-am gândit să fac o partidă rapidă, pe care să o încep foarte de dimineață. Sunt extrem de fericit că am fost recompensat cu un pește atât de frumos, pe care nu l-am mai văzut înainte.”

Jon a nădit cu boiliesuri Sticky Baits theKrill de dimensiuni diferite, grupate pe un vad aflat în apropierea malului. Montura folosită a fost de tipul rigidă articulată, legată cu Korda Mouth Trap și cârlig ESP Stiff Rigger numărul 6, iar ca momeală a pus un pop up din noua serie Sticky Signature.

Ai prins și TU recent o captură memorabilă și vrei să le povestești și altora despre reușită? Trimite-ne foto alături de câteva detalii la support @ crap24.ro și aventura ta poate apărea aici, în site-ul crap24.ro!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *