Crap de peste 15 kg, primul pe un lac pescuit pentru prima data

Recent întors de la o nouă partidă de pescuit, Nick Burrage, pescar de crap consultant Nash Tackle, a mai adăugat un minunat trofeu colecției sale oricum impresionantă.

Nick Burrage cu superbul crap oglindă de 15,600 kg, primul care a văzut malurile lacului St Ives

Nick Burrage cu superbul crap oglindă de 15,600 kg, primul care a văzut malurile lacului St Ives

Nick: „Tocmai am revenit de la o sesiune de pescuit destul de friguroasă pentru această perioadă, desfășurată pe un lac pe care nu am mai avut ocazia să-l pescuiesc, lacul St Ives.

Am fost foarte încântat să pescuiesc pentru prima dată aici, dar ceea ce mi-a făcut și mai reușită ieșirea a fost faptul că am fost și primul pescar care a pus pe mal primul pește al lacului, un superb crap oglindă de 34lb 4oz (15,600 Kg). Probabil vă închipuiți cât de fericit sunt în urma acestui succes!

Nick s-a declarat mai mult decât mulțumit de rezultatul partidei

Nick s-a declarat mai mult decât mulțumit de rezultatul partidei

Crapul a fost pescuit la boilies Monster Squid Purple cu pop-up de 15mm din aceiași gamă de nadă, iar forfacul, o montură 360, a fost plasat pe un pat de nadă desfășurat pe o arie destul de mare și nu foarte consistent.

A, era să uit, în privința vadului, m-am răzgândit în ultimul moment, alegând un altul decât cel vizat inițial. Evident, schimbarea a fost una cu noroc!”

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *