Crap de peste 14 kg pescuit in conditii de inghet

Dincolo de toată această scenă geroasă impusă de anotimpul rece, satisfacțiile unei partide încununate de succes sunt greu de egalat în timpul sezonului cald. Astfel, depășind disconfortul unei ieșiri pe malul lacului în plin ianuarie, Robert Mitchell (pescar britanic) a reușit să-și adjudece acest impecabil crap comun de peste 14 kg (31lb)

Rob Mitchell cu superbul crap comun pescuit în plina iarnă

Rob Mitchell cu superbul crap comun pescuit în plina iarnă

Într-o noapte, când temperaturile de au scăzut sub pragul de -3 C, studentul de numai 18 de ani a fost trezit de câteva semnale timide venite dinspre avertizori. Spre surprinderea sa, odată ajuns la lansete, Robert a constatat că întreg echipamentul era complet înghețat.

Robert declară: „Când am ridicat lanseta, a trebuit să suflu aer spre clipsul de linie. Înghețase complet, iar firul era practic blocat în clips. De asemenea, a trebuit să aduc peștele la minciog folosindu-mă doar de anti-reversul mulinetei, frâna fiind înghețată bocnă. Dacă n-aș fi verificat, mi-ar fi fost imposibil să dau peștelui fir în dril. După o luptă lungă și destul de dificilă, am reușit să trec peștele peste plasa minciogului. Am fost absolut uluit de rezultat și sper ca anul să continue la fel de special precum a început! „

Studentul din Norfolk a pescuit 48 de ore pe o apă gestionată de sindicatul local, ocazie cu care mai reușit alți doi crapi comuni trecuți de 10 kg. Ca momeală, a mizat pe gama de boiliesuri Vor-Tex a celor de la Sticky Baits, puse pe monturi rigide articulate (hinged stiff rig).

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *