Crap de peste 14 kg care ne pozitioneaza pe locul 2 pe loturi la World Carp Classic 2013

S-au prins peste 20 de crapi în ultimele 10 ore de concurs la Bolsena, vreme în care echipa Dynamite Baits, formată din Bianca & Lizette, s-a instalat din nou  în topul clasamentului cu 17 crapi și 157,9 kg la general.

Echipa de fete continuă să conducă balta la World Carp Classic 2013

Echipa de fete continuă să conducă balta la World Carp Classic 2013

Nici austriecii de pe locul secund n-au stat degeaba, dar, cu doar 12 pești și un total de 146,6 kg nu reușesc să depășească echipa de fete, echipă care, ne oferă, nouă bărbaților, o lecție de pescuit cel puțin interesant de urmărit.

Diferențele sunt, bineînțeles, foarte mici, iar dacă analizăm și faptul că media peștilor a crescut constant acum ajungând la fix 11 kg (exact distanța care desparte cele doua echipe în acest moment), este clar că orice pește poate întoarce rapid balanța în favoarea echipei care-l aduce la mal.

Nici echipa de pe locul trei, italienii Marco Savarelli și Alessandro Savarelli, nu iese deocamdată „din cărți”, aceștia contabilizând în acest moment 88,4 kg. E adevărat, distanta este considerabilă, dar dacă ținem seama că au doar 6 pești trecuți în foile de arbitraj ceea ce însemna o medie de aproape de 15 kg, ne gândim că pot pune probleme liderilor de clasament mai în orice moment.

Al treilea crap pentru echipa Carping, un comun de 14,300

Al treilea crap pentru echipa Carping, un comun de 14,300

Revenind la echipele noastre, iată că șansa nu ne-a întors de tot spatele, echipa Carping – PVTV reușind astăzi încă un crap comun de 14,300. Este cel de-al treilea pește pentru băieții noștri, pește care-i poziționează exact pe locul doi în lupta pe loturi, locul fruntaș fiind ocupat de lotul Dynamite 1.

Din păcate este posibil ca lucrurile să devină din ce în ce mai complicate pentru băieții noștri, iar asta din cauza unei defecțiuni la camera video subacvatică, singura modalitatea care îi ajuta la o poziționare foarte precisă a monturii pe cel mai productiv vad descoperit până acum.

Sperăm că vor găsi totuși o soluție și la această problemă de care chiar nu avem nevoie în aceste momente, și vor continua să prindă cu o frecvență mai bună peștii care se lasă atât de mult așteptați.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *