Crap de 11 kg intepat peste noapte

În urma unei partide rapide de pescuit la crap, desfășurată peste noapte, între două zile de lucru, Sam Kisby, consultant Sticky Baits, a reușit să înțepe unul dintre peștii pe care îi viza în acest sezon. Aflat la a doua partidă pe lacul de sindicat în care s-a înscris recent, Sam a reușit să aducă la mal crapul oglindă cunoscut ca Broken Linear (linie întreruptă).

Sam Kisby și superbul crap oglindă înțepat la noua gamă de nade Sticky Krill

Sam Kisby și superbul crap oglindă înțepat la noua gamă de nade Sticky Krill

Cântărind puțin peste 11 kg (26lb 2oz), peștele nu a rezistat tentației unui boilies critic echilibrat Pineapple & N’Butyric, pus alături de câteva mâini de boiliesuri Sticky Krill, sparte și întregi, plus ceva pelete complementare, glazurate in lichid Pure Krill Liquid.

La finalul partidei, Sam declara: “Am ajuns pe lac chiar înainte de asfințit și am fost plăcut surprins să aflu că sunt singur pe apă. Astfel, m-am așezat încă din start pe vadul pe care-l nădisem cu câteva zile înainte. Lansetele au mers rapid pe vad, după care am mai aruncat câteva mâini de nadă pe fiecare montură. Peste noapte am avut 3 prezentări, dar din păcate una a fost o ratare, iar la capătul celei de-a doua era un pește mic. Cireașa de pe tort a reprezentat-o unul dintre greii bălții, crapul The Broken Linear, pește pe care-l vroiam tare mult în albumul meu foto.”

Sam continuă: „Fiind singur pe apă, a trebuit să-mi fac singur pozele. Astfel, din păcate, nu au ieșit cele mai reușite cadre, iar peștele chiar merita încadrări mai bune. De fapt, nici nu mai conta, eu deja mă îndreptam către birou cu un mare zâmbet pe față!”
_________
Gama de nade Sticky Baits este disponibilă în magazinul distribuitorului exclusiv în România, Doctor Fishing, și poate fi accesată un click pe: Nada Sticky Baits
_________

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *