Crap comun pescuit la o partida de iarna ploioasa

Lizette Beunders, pescăriță de origine olandeză care și-a început cariera în pescuitul la crap în urmă cu doar doi ani, aflată recent la o partidă de pescuit, a reușit o deosebită captură.

Lizette imbratisand crapul comun pescuit recent

Lizette îmbrățișând crapul comun pescuit la partida recentă

Sesiunea nu a fost foarte prietenoasă din punct de vedere al condițiilor meteo, dar ploaia mocănească care a însoțit-o pe toată durata partidei nu a împiedicat-o pe Lizzete să pescuiască acest impecabil crap comun.

Peștele a fost păcălit la o prezentare de tip snow-man (om de zăpadă), format dintr-un boilies The Crave de 15 mm și jumătate de pop-up deasupra. Montura a fost foarte atent echilibrată, doar cât să ridice puțin cârligul deasupra substratului.

Firul forfacului a fost un textil combi, iar întreaga montură a fost introdusă într-o pungă de PVA plină cu pelete de dimensiuni diferite.

La nădire pescărița a folosit tot un amestec din mai multe tipuri de pelete la Dynamite Baits, din care n-au lipsit Swim Stim Amino, Marine Halibut sau XL-urile.

Lizette, felicitări pentru captură și pentru dârzenia cu care ai înfruntat capriciile naturii!

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *