Crap comun de peste 18 kg pescuit pe Tancabesti

Iată că, încet dar sigur, încep și apele noastre să ofere crapi din ce în ce mai notabili.

David Adrian și minunatul crap comun de 18,1kg scos în acestă dimineață de la iernat

David Adrian și minunatul crap comun de 18,1kg scos în acestă dimineață de la iernat

Este adevărat, vorbim de Tâncăbești, una dintre bălțile cu o destitate excelentă de pește mare din România și nu numai dar, chiar și așa, un crap de martie „cântărește” categoric mai mult decât unul pescuit în plin sezon, indiferent unde este capturat.

Ajuns încă de ieri seară la pescuit, Adrian David, un client mai vechi al Tâncăbeștiului, a preferat să-și petreacă noaptea cu monturile pe mal.

Vlad Parfene, administratorul lacului Tâncăbești, cu "noul look" și crapul comun înțepat azi dimineață pe pontonul Nae și Sec

Vlad Parfene, administratorul lacului Tâncăbești, cu „noul look” și crapul comun înțepat azi dimineață pe pontonul Nae și Sec

Azi dimineață, chiar la ivirea zorilor, Adrian a plasat momelile aproape de plaurul din fața pontonului Nae și Sec și, la foarte scut timp, a pus pe mal acest superb crap comun de 18,1 kg.

Peștele nu a putut rezista momelii formată dintr-un singur pop-up și, pe lângă crapul recent relocat din ianuarie, este unul dintre cei mai mari expuși obiectivelor foto de pista de concurs la început de sezon.

Adrian, felicitări pentru partidă și pentru minunatul rezultat!

Vlad&Ovidiu, felicitări pentru baltă, pentru felul în care o administrați și pentru că putem pescui și lauda cu o astfel de pistă!

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *