CPK lanseaza o noua gama de momeli si stabileste detaliile colaborarii cu CRAP24

Cu ocazia realizării și lansării unei noi game de produse dedicate pescuitului la crap, CRAP24.RO definitivează detaliile colaborării cu binecunoscutul producător de nadă CPK, poate unul dintre cei mai importanți jucători ai momentului în piața autohtonă de nadă. Cu CPK alături, CRAP24.RO își lărgește și mai mult rândurile clienților specifici de publicitate, dar și aria de consultați care vor dezvălui și mai mult din tainele pescuitului la crap sau vor divulga detalii despre lacuri noi și capturi capitale.

În parteneriat cu Enterprise Tackle, CPK lansează o nouă gamă de momeli artificiale dedicate pescuitului la crap

În parteneriat cu Enterprise Tackle, CPK lansează o nouă gamă de momeli artificiale dedicate pescuitului la crap

Cât privește noile produse adăugate în portofoliul CPK, acestea se adresează în principal pescarilor de crap din România și vin ca un pas firesc în urma succesului înregistrat de nadele care și-au confirmat constant eficiența. Astfel, în urma recent încheiatului parteneriat dintre CPK și deja celebrul brand britanic dedicat momelilor artificialele – Enterprise Tackle, băieții lansează pe piața din România o nouă serie de artificiale aromate.

Dedicate oarecum apelor din România, noile game de momeli vin la pachet cu toate avantajele pe care le presupun artificialele, dar personalizate cu arome care s-au dovedit a fi extrem de eficiente pe lacurile din țara noastră. Astfel, dacă te numeri printre cei care preferă pescuitul cu „plastice”, dar ești nevoit să-ți personalizezi boabele cu arome care merg pe apele pescuite de tine, ei bine cele 8 variante de momeli gata „dipuite” te pot salva de un cost și o muncă-n plus.

Întocmai ca și restul produselor CPK, noile momeli pot fi achiziționate din lanțul de magazine Decathlon sau de pe rafturile magazinelor partenere. Iată mai jos și un scurt filmuleț de prezentare a fiecărei aromă din gamă, dar și câteva sugestii de prezentare oferite de Andrei „Toto” Popescu, unul dintre oamenii din spatele brandului CPK.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *