Cosmin Nistea, craparul Xtreme, intra in marea familie CRAP24

Cosmin Nistea, proprietar al unui magazin cu articole de pescuit la crap și pescar de crap cu multe clasări în poziții fruntașe în competițiile crapiste din țară, s-a alăturat recent echipei CRAP24.

Cosmin cu un crap comun de 13,500 kg

Cosmin cu un crap comun de 13,500 kg

Pe lângă afacerea care-l ține la zi cu noutățile din domeniu și într-o constantă legătură cu pescarii și nevoile lor, Cosmin colaborează și cu reviste de profil, semnând constat articole în zonele dedicate pescuitului la crap.

În ceea ce privește sezonul 2013, după cum probabil ați văzut în articolul despre partida recentă desfășurată în Ungaria, Cosmin și-a început seria sesiunilor cu un frig zdravăn tras peste hotare, la Nagy Kallo.

Aflat la început de sezon și proaspăt înrolat în echipa CRAP24, Cosmin ne va împărtăși din partidele sale, tehnicile, monturile dar și detalii despre nadele și momelile care îi vor aduce, sau nu, mustăcioșii pe salteaua de primire.

De asemenea, Cosmin va fi activ și în forumul CRAP24 unde veți puteți purta discuții pe marginea articolelor pe care le va semna și, dacă va fi cazul, va răspunde întrebărilor adresate și care, evident, ating subiectul „pescuitul la crap”.

"Abordarea partidei este poate cel mai important aspect dintre toate în pescuitul la crap"

„Abordarea partidei este poate cel mai important aspect dintre toate în pescuitul la crap”

Un scurt istoric și ceva detalii despre cum a fost expus fenomenului direct de la Cosmin:

„Microbul l-am moștenit de la tatal meu și s-a dezvoltat din fragedă copilărie până în perioada facultății, când alte sporturi au devenit prioritare 🙂

Am început să cochetez cu pescuitul crapului prin 2004, dar la modul serios de prin 2007. În 2008 am participat la primul concurs de pescuit pe care, alături de partenerul meu din aceea vreme, l-am câștigat.

A însemnat foarte mult pentru mine și m-a ambiționat să merg mai departe. În 2009, împreună cu Zoltan Portik, am format echipa XtremeCarp Team, iar rezultatul la sfârșit de sezon a fost: din 8 concursuri 5 locuri I, un loc doi și alte câteva premii pentru cea mai mare captură.

Din 2010 sunt proprietarul unui magazin online dedicat pescuitului la crap și, tot în 2010, am participat pentru prima dată la calificările naționale din partea Asociației Carpfan, când am reușit să ne calificăm până în etapa de la Doripesco.

În ultimii 2 ani mai m-am implicat ceva mai mult și în organizarea de concursuri, XtremeCarp Cup ajungând deja la ediția a III-a.

Un splendid crap comun pescuit de Cosmin la final de sezon

Un splendid crap comun pescuit de Cosmin la final de sezon

Referitor la stiluri de pescuit preferate, deși în ultimul an am practicat mai mult pescuitul plantat, îmi place în aceeași măsură și cel de pe mal, care presupune lansarea monturilor din mână.

Ca record personal mă mândresc cu un crap comun de 19,300 kg pescuit în sezonul lui 2010, iar din punctul meu de vedere, cel mai important aspect al pescuitului la crap este abordarea partidei.

Nu ultimul rând vreau să menționez că am răspuns bucuros invitației lansate de echipa CRAP24 și că vă doresc un sezon plin de capturi capitale!”

Cosmin, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem printre noi și îți dorim un sezon încununat de reușite!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *