Noul cort K-KARP ENIGMA DOME MK II

După cum îi sugerează și numele, cortul Enigma MK II moștenește patrimoniul genetic al inițialului Enigma Dome.

Cort de pescuit la crap K-KARP ENIGMA DOME MK II

Noul cort K-Karp, Enigma Dome MK II

Chiar dacă modelul lansat anul trecut a fost apreciat pe tot continentul, anul acesta se reînnoiește cu o structură mai dură, din aluminiu, menită să facă față condițiilor din ce în ce mai dure ale vremii.

Acum vântul violent sau ploile torențiale sunt combătute cu succes de cadru mult mai rigid al lui Enigma MK II, iar asta nu poate fi decât un mare avantaj față de modelul inițial.

Construcție

Flysheet-ul este făcut din PVC rezistent la apă (5000 mm), în timp ce la interior avem o cameră sigilată, de asemenea rezistentă la apă, care are îmbinările cusute și lipite, și un ground sheet gros din PVC, care protejează capsula de suprafețele dure și stâncoase pe care le puteți găsi pe unele vaduri.

Construit astfel, este evident că umiditatea sau condensul nu vor mai fi posibile la interior.

Ferestrele noului cort Enigma MK II se pot închide și vă pot proteja pe timp de ploaie sau vreme rea

Ferestrele noului cort Enigma MK II se pot închide și vă pot proteja pe timp de ploaie sau vreme rea

Camera cortului este mare, spațioasă și poate găzdui fără probleme 2 paturi mari, plus alte bagaje. În partea superioară, în centru, este prevăzută cu un cârlig, suport ideal pentru atașarea unei lămpi.

De asemenea, în partea inferioară a pereților laterali se regăsesc două buzunare mari, generoase, menite să vă găzduiască obiectele personale, precum telefonul mobil, chei etc.

Fereastra din spatele capsulei este de dimensiuni mari și permite circulația facilă a aerului în sezonul cald. Podeaua, croită integral din PE, garantează o izolație completă împotriva umezelii și permite curățirea facilă în caz de ploaie.

Dimensiuni

Ca dimensiuni noul Enigma MK II este destul de generos, măsurând desfășurat 3,40 m pe lățime, 3 m pe adâncime și 1,65 m în înălțime. La capitolul greutate, cântărind nu mai puțin de 13,5 kg, nu stă foarte strălucit.

Vorbind de un cort de două persoane, pe cadru rigid, construit din aluminiu, nu-i tocmai cel mai greu din clasa lui, dar rămâne totuși destul de problematic la transport. Îl salvează oarecum dimensiunile ceva mai compacte în varianta strânsă – 120x25x25 cm.

Preț

După cum era de așteptat, nici la capitolul preț nu se abate prea tare de la plaja regăsită la aceasta categorie de corturi. Îl puteți găsi listat undeva la 1800 de lei, cu mici diferențe dictate, evident, de politica de prețuri a fiecărui magazin distribuitor.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *