Concursul „Castiga cu Doctor Fishing si CRAP24.RO” si-a desemnat castigatorul

Știm că ați așteptat cu nerăbdare rezultatul concursului nostru, așa că a sosit momentul mult așteptat. Înainte de toate, mulțumim tuturor celor care s-au înscris în concurs, celor care au scris materiale și ni le-au trimis. Cele care se califică, vor fi publicate în perioada următoare. Așa că urmăriți-ne în continuare pentru că, așa cum v-am obișnuit, avem lucruri interesante să vă împărtășim. Totodată mulțumim și partenerului nostru Doctor Fishing, unul dintre cei mai importanți jucători în ceea pe privește comerțul online și offline cu articole de pescuit din România.

Premiul oferit de DoctorFishing și CRAP24.RO asigură nada necesară pentru mai multe partide de pescuit

Premiul oferit de DoctorFishing și CRAP24.RO asigură nada necesară pentru mai multe partide de pescuit

Vă reamintim că acest concurs s-a desfășurat în perioada 09 iulie – 11 august 2014. Așa este, am prelungit puțin posibilitatea de a ne trimite articole și, evident, de a vă înscrie în cursa pentru marele premiu, dar asta în mare parte și din cauza întârzierilor apărute în sistemul Poștei Române la livrarea coletelor. După cum bine știți, pentru a va putea înscrie în competiția câștigării marelui premiu trebuia să trimiteți pe adresa de concurs un material cu text și poze care să implice momelile artificiale marca Doctor Fishing, momeli oferite ca premiu inițial garantat. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile cu un click pe Castiga cu Doctorfishing.ro si CRAP24.RO

Câștigătorul premiului cel mare pus la bătaie de DoctorFishing și CRAP24.RO

Câștigătorul premiului cel mare pus la bătaie de DoctorFishing și CRAP24.RO

Acestea fiind spuse, premiul cel mare pus la bătaie, care constă într-un pachet Mix de boilies Sticky Baits Vor-tex de 5 kg, parte lichidă (amestec de aromă, lichide nutritive, contractanți etc) pentru rularea întregii cantități de mix (mai sunt necesare doar ouăle), masă Record Fishing pentru rularea boiliesurilor (diametru 20 mm) și conuri pentru pistol de boilies (3 buc.), toate oferite de magazinul DoctorFishing și CRAP24.RO, pleacă către Dragoș MARDARE. Articolul care ne-a convins este La crap cu plastice de conjunctură. Felicitări câștigătorului și tuturor celor care au participat la acest concurs!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *