Chub S-plus Shelter – O umbrela nepretuita

Știm cu toții cât de importantă este o umbrelă bună într-o partidă de pescuit.  De-a lungul timpului am încercat zeci de umbrele. Prowess, Nash, umbrele folosite la terase, folii de plastic, frunze de brusturi… etc. Dacă ar fi să aleg una, fără niciun dubiu aș alege Chub Snooper Shelter, o umbrelă care în decursul a 5 ani a rezistat fără probleme la aproximativ 200 de partide de pescuit la care eu sau unul dintre cei 5 prieteni ai mei am luat parte – doar 5 am.

Ba mai mult, după 200 de partide de pescuit Chub Snooper Shelter arată ca în prima zi, în ciuda numeroaselor grindine, vijelii, zile caniculare la care a fost expusă.  Nu știu în ce țară este fabricată și nici nu ma interesează, dar în acest caz fiabilitatea, un cuvânt pe care de altfel nu prea îl agreez, capătă un sens.

Zilele trecute, aflat la o partidă de pescuit la crap, la 50 de metri de mine, văd o umbrelă asemănătoare. M-am apropiat și am făcut cunoștință cu o varianta îmbunătățită al modelului meu, și anume Chub S-plus Shelter. Atunci am aflat de la proprietar ca modelul meu nu se mai fabrică. Am studiat-o mai atent și am ajuns la o singură concluzie: Băieții ăștia de la Chub chiar știu să facă umbrele.

S-plus-Shelter

Nu vreau să vă plictisesc cu date tehnice pe care le puteți găsi cu ușurință pe site-ul producătorului, însă credeți-mă pe cuvânt: merită!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *