Catalin Toader, omul de media al celebrului concurs de pescuit crap WCC, se alatura echipei CRAP24

Cătălin Toader, colaborator constant al revistelor de specialitate din România pe disciplina pescuit la crap, fotograful oficial și coordonatorul echipei media la World Carp Classic, fondator și redactor șef la revistadecrap.ro și nu în ultimul rând pescar de crap cu rezultate remarcabile, face pasul către echipa CRAP24.

Crapii comuni de Periș s-au numărat multă vreme printre țintele preferate de Cătălin

Crapii comuni de Periș s-au numărat multă vreme printre țintele preferate de Cătălin

Cătălin a crescut între Dunăre, Prut și Siret, a urmat traseul firesc de la trestie și plută din pană la rod-pod și avertizoare electronice.

Îndrăgostit iremediabil de Delta Dunării, pe care o consideră o felie de paradis, pescuiește orice specie, nu cu același succes, și promovează intens sistemul Catch & Release.

Cătălin cu o superbă salontă de Tâncăbești

Cătălin cu o superbă salontă de Tâncăbești

Fiind de profesie jurnalist și în același timp una dintre figurile marcante ale pescuitului la crap din România, întrebat despre cum se simte în pielea de „om de media” prezent constant la poate cel mai puternic eveniment dedicat acestui minunat sport, World Carp Classic, Cătălin declară:

“A fi ziarist la astfel de competiții e o experiență importantă. Mai importantă, poate, chiar și decât participarea ca pescar.

Fiindcă, dincolo de peștii uriași, pescarii celebri și peisajele minunate cu care te întâlnești zilnic, te simți băgat în seamă, de oriunde ai veni.”

Alături de Cătalin CRAP24.ro îşi lărgeşte considerabil echipa de colaboratori, iar pe lângă informațiile livrate “la cald” de la unele dintre cele mai importante competiții de pescuit la crap din lume, World Carp Classic în mod special, Cătălin va acoperi cu subiectele tratate și zone precum monturi, strategii, nade și momeli, toate dedicate, evident, pescuitului la crap.

Nu, crapii nu-s deloc mici, pescarul este mare!

Nu, crapii nu-s deloc mici, pescarul este mare!

Cătălin, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem alături și îți dorim un sezon plin de reușite!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

1 Comment

  1. monturiporumb.ro

    16 aprilie 2014 at 2:15 pm

    Catalin Toader este omul care se dedica trup si suflet nu numai evenimentelor competitionale mentinand legatura intre acestea si noi cei care agreeaza acest hobby ci si pasiunii sale de pescar impatimit ori de cate ori se iveste ocazia evadand in natura la un pescuit de crap.multa stima monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *