Castiga un Ferrari la cel mai popular concurs de pescuit crap, World Carp Classic 2013

Mare bombă mare vine, la ceas de seară, dinspre insula Britanică. Organizatorii celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume, World Carp Classic, pun la bătaie, pentru a marca cea de-a 15-a ediție, un premiu absolut fabulos: un autoturism Ferrari (sau două Land Rover Defender complet echipate).

Peter Micula și Norbert Pongracz, campionii din 2012

Peter Micula și Norbert Pongracz, campionii din 2012

Bine, nu va fi deloc ușor să plecați cu el acasă, dar o șansă mică există. Mai întâi, trebuie să vă numărați printre cele trei echipe de pe podiumul final, sau să câștigați competiția destinată loturilor, sau să fiți unul dintre câștigătorii de sector, și așa intrați automat în jocul de noroc cu marele premiu-bonus.

Regulamentul e destul de complicat și oferă șanse destul de mici, dar ele există. Cei amintiți mai sus vor extrage câte un plic dintr-o urnă (ce va conține atâtea plicuri câte persoane/echipe intră în tragerea la sorți), iar unul dintre plicuri va conține un număr de înmatriculare valid.

Câștigă un Ferrari sau două Land Rover Defender complet echipate la WCC 2013

Câștigă un Ferrari sau două Land Rover Defender complet echipate la WCC 2013

Cel care are norocul să extragă acel plic, va trebui să extragă apoi un alt plic dintr-o altă urnă, care conține 100 de plicuri cu 100 de numere de înmatriculare.

În cazul în care numărul extras a doua oară este identic cu primul, atunci Ferrari-ul sau cele două Land Roveruri devin proprietatea norocosului pescar.

Bolsena 2012 - Echipa lui Emilian Paraschiv cu un crap de peste 20 kg

Bolsena 2012 – Echipa lui Emilian Paraschiv cu un crap de peste 20 kg

Tragerea la sorți este supusă unor termeni și condiții pe care fiecare participant la WCC 2013 le va primi odată cu înregistrarea în concurs, la sediul general din stațiunea Bolsena.

Ediția 2013 a World Carp Classic se va desfășura în perioada 30 septembrie – 5 octombrie, pe lacul Bolsena, aflat la aproximativ 100 km nord de Roma.

Ediția din acest an va aduce la start nu mai puțin de 200 de echipe de pescari de crap din aproape 40 de tari.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *