Castiga-ti nada cu CRAP24 si Carping Club

CRAP24.RO, împreună cu Carping CLUB – „Nada care prinde”, lansează concursul „Câștigă-ți nada cu CRAP24 si Carping Club!”

Concurs Câștigă-ți Nada cu CRAP24.RO

Concurs Câștigă-ți Nada cu CRAP24.RO

Ce poți câștiga? Ei bine, pachetul pus la bătaie de CRAP24.RO și Carping CLUB conține:

– 1 kg groundbait Feedermix GT2 (gama Gabi Tomulescu)
– 1 flacon Aditiv GT2 (gama Gabi Tomulescu)
– 1 kg pelete MEAT
– 1 flacon Marker Shot
– 1 borcan momeli Pop-UP
– 1 doza Pasta solubila Sweet
– 1 borcan momeli de cârlig Meat Rig Shot

Pentru a pune mâna pe acest pachet burdușit cu nade și momeli Carping Club, nade care iți pot crește considerabil rata capturilor, pur și simplu dă un LIKE  paginii CRAP24 din Facebook și un SHARE pozei de concurs pe pagina ta de Facebook. Cu ajutorul siteului random.org vom alege un norocos, care va câștiga automat premiul pus în joc!

Concursul se închide la vineri, 25 aprilie, la ora 13:00, iar câștigătorul va fi anunțat în aceiași zi, ceva mai târziu.

Dacă ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, tot ce mai trebuie să faci este să dai SHARE pozei de concurs și intri automat în cursa pentru câștigarea premiului pus la bătaie de CRAP24 și Carping CLUB.

Fir întins la înțepat premiul!

3 Comments

 1. monturiporumb.ro

  22 aprilie 2014 at 5:03 pm

  Întotdeauna firmele de inalta clasa si care se respecta in acelasi timp acorda bonusuri,reduceri semnificative si cum este cazul de fata premii cu tragere la sorti.
  Mult succes in continuare firmei Carping Club si sa se claseze pe pozitiile fruntase in vanzarile articolelor pentru pescuitul de crap si nu numai.

 2. monturiporumb.ro

  22 aprilie 2014 at 5:11 pm

  Din respect pentru voi cititorii siteului CRAP24.RO Viorel Ionescu va accesa Facebookul acordând un like dupa expirarea concursului.Sa ne traiesti Cristi Rudeanu si sa ai parte numai de satisfactii pe toate planurile.monturiporumb.ro

 3. herovic georgiani

  23 aprilie 2014 at 8:52 am

  mult succes

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *