Carping Club lanseaza tombola “Castiga cu nada care prinde!”

Obișnuiți deja cu pionieratul în ceea ce privește acțiunile de marketing și apropierea din ce în ce mai prietenoasă de pescari, Carping Club – „Nada care prinde!”, a inițiat începând din date de 15 aprilie, a.c., una dintre cele mai de amploare campanii de premiere a clienților săi, totul concretizându-se într-un concurs de tip tombolă, cu premii totale de peste 15.000 euro.

Tombola Carping cu premii în nadă și scule de pescuit la crap

Tombola Carping cu premii în nadă și scule de pescuit la crap

Sub titulatura “Câștigă cu nada care prinde!”, tombola se desfășoară în perioada 15 Aprilie – 30 Noiembrie 2014, la concurs putând participa toți cei care introduc codul talonului răzuibil din pungile cu nade Carping Club în pagina de concurs www.concurs.carping.ro

Regula este simplă, cumperi o pungă de nadă Carping, răzuiești talonul din interior și, pe lângă premiul „instant” pe care-l poți câștiga (1 kg boilies Premium), te poți înscrie la tragerea la sorți a marilor premii de la finalul tombolei. În mod evident, cu cât mai multe taloane, cu atât mai multe șanse de câștig.

Pe lângă premiile „instant” mai poți câștiga săptămânal o cobră de nădit din carbon marca Carping Club, iar asta prin tragere la sorți automată. De asemenea, lunar mai poți câștiga partide de pescuit de 48 de ore, în sistem Catch&Release, pe lacurile Corbu (Constanța), Măgura 9, sau Lateș (Piatra Neamț). 

Cât privește premiile „grase”, băieții pun la bătaie după cum urmează:

 • Premiul cel mare – un set de scule de pescuit la crap format din 4 lansete și 4 mulinete în valoare de 7.000 lei
 • Premiul secund – un navomodel de pescuit “Navis Carpo” în valoare de 2.000 lei

Pentru detalii suplimentare, premii detaliate, înscriere în concurs și regulament, vizitați pagina concursului www.concurs.carping.ro

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

 1. monturiporumb.ro

  15 mai 2014 at 1:34 pm

  Cristi Rudeanu avand stilul caracteristic ne uimeste cu recompensele generoase pe care le pune la bataie pentru pescarii care ii sunt fideli,asa ca pot spune ca fiecare dintre noi ne dorim un echipament mai performant fata de ce avem in prezent si iata ca exista ocazii multiple sa reanoim „arsenalul”.
  In plus marele avantaj acestor nade ca sunt construite de un mare campion si care au randament evident maxim in pescuitul la crap.
  Din respect pentru toti cititorii acestui minunat site dar si pentru persoanelor inscrise in acest concurs eu voi achizitiona „nada care prinde”voi razui talonul si voi participa la acest concurs dar nu voi ridica vre-un eventual premiu in bunuri ci daca e posibil NU voi refuza o partida de pescuit la crap pe balta Magura 9 alegerea facand-o datorita pozitionarii fata de Bucuresti.
  Va doresc la totii participantii mult noroc dar si fir intins cat cuprinde.monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *