Carping CLUB face pasul catre CRAP24.RO

La scurt timp după stabilirea parteneriatului de succes cu Doctor Fishing, unul dintre cele mai importante magazine online de articole de pescuit la crap, CRAP24.RO anunță începutul unei noi colaborări, de aceasta dată cu unul dintre primii jucători autohtoni în ceea ce privește producția de nada de pescuit la crap – Carping Club.

Carping Club se alătură canalului media CRAP24.RO

Carping Club se alătură canalului media CRAP24.RO

Poziționat între principalele companii producătoare de nadă românească, Carping Club a obținut la sfârșitul lui 2013 prima standardizare a producției prin certificarea ISO 9001 și Hazard Analysis and Critical Control Points, pe scurt HACCP. Astfel, băieții de la Carping aduc o noutate absolută între producătorii autohtoni, livrând primii nadele în ambalaje cu sistem de închidere ziplock și folie din aluminiu cu barieră la lumină, radiații UV și permeabilitate scăzută față de mediul înconjurător.

De asemenea, Carping Club este prima companie din România care sponsorizează cel mai mare concurs privat din lumea pescarilor de crap, World Carp Classic, unde se alătură celor mai importante nume din acest domeniu. Pe lângă nenumăratele voci și poze cu crapi corpolenți care le confirmă calitatea, nadele Carping Club sunt recomandate de către unii dintre cei mai titrați pescari de competiție din România, câștigători a nenumărate competiții interne și internaționale precum: Sorin și Cristian Rudeanu, Gabriel Tomulescu, Ciprian Dochita, Vasile Ivan – “Baboieru”, Costica Mateescu- “Maty”, Bogdan Guguianu, Gabi Stanciu, Silviu Florescu, Cristian Vitan, Victor Hodorog, Gheorghe Clampa- “Culita” și mulți alții.

Astfel, cu Carping alături, CRAP24.RO își consolidează și mai mult lista clienților de publicitate, dar și echipa de consultanți ale căror materiale le veți putea urmări în perioada următoare în site. Fie că vom trata subiecte precum nade, momeli sau chiar monturi prinzătoare, împreună cu băieții de la Carping vom dezvălui și mai mult din secretele pescuitului la crap.

De asemenea, echipa Carping va fi prezentă în cadrul târgului Expo Aventuri la pescuit 2014 – ediția de primăvară, care se va desfășura timp de 4 zile în București, în Piața Constituției, chiar în fața Casei Poporului, ocazie cu care băieții vă vor oferi sfaturi sau consiliere în ceea ce privește nadele sau alte subiecte pe marginea acestui minunat sport – pescuitul la crap.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *