Carping Club a intepat captura primaverii la crap

La finalul celei dintâi competiții de pescuit la crap a sezonului 2014, ediția a 8-a a Cupei Primăverii desfășurată pe unul dintre cele mai populare carpodroame din România, lacul Moara Vlasiei 2, cei mai noi semnatari în cadrul clubului Carping, Marius Largeanu și Dan Ungureanu, au reușit să-și adjudece captura concursului.

Un start de sezon excelent pentru cei doi juniori Carping Club

Un start de sezon excelent pentru cei doi juniori Carping Club

Deși finalul concursului nu i-a găsit pe primele 3 poziții ale podiumului, împingând indicatorul cântarului cu un singur pește la puțin peste 17 kg, băieții au marcat recenta adeziune în cadrul clubului cu o frumoasă reușită și, în același timp, au marșat în sezonul 2014 într-un mod foarte promițător. După cele 4 zile destul de solicitante ale evenimentului, cu un total de 840 kg din 171 de pești, echipa care și-a atribuit cupa ediției a fost formată din Vio David, George Slave, Emil Paraschiv și Nelu Căpitanu.

Dan și captura concursului, crapul comun de peste 17 kg

Dan și captura concursului, crapul comun de peste 17 kg

Revenind la juniorii Carping, după concurs aceștia declarau: „Deoarece în acest concurs a punctat atât cantitatea cât și calitatea (cei mai mari 5 crapi) am decis să pescuim izolat cu una dintre lansete, exclusiv pe boilies. Am folosit o montură snowman, cu o lungime de 8-10 cm, legată cu fir suplu de 15 lb. În privința cârligelor, am mizat pe varianta Mugga, numarul 8. Cât privește momeala, am folosit un boilies tare, de 16 mm Carping Premium Meat si un pop-up Blue-Squid-Hellraiser de 10 mm.

Marius și trofeul adjudecat de echipa Carping Club

Marius și trofeul adjudecat de echipa Carping Club

În a doua noapte de concurs, pescuind pe sectorul B (standul B7), pe la 03:30 dimineața, senzorul uneia dintre lansete ne indica o nouă posibilă prezentare. La finalul unui dril de aproximativ 15-20 minute, un frumos exemplar de crap comun a poposit pe salteaua noastră de recepție. Cântărit la 17,46 kg, crapul a fost rapid declarat captura concursului și, spre marea noastră bucurie, așa a rămas până la finalul competiției.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

 1. monturiporumb.ro

  9 aprilie 2014 at 12:03 pm

  In atentia noastra se afla si balta Moara Vlasiei 2 o balta care merita vizitata de fiecare dintre noi avand o concentratie mare de capturi care i-si fac aparitia pe saltelele noastre incepand de la dezghet si terminand cu aparitia ghetii.Este balta in care poate fi efectuat pescuitul de placere dar si cel competitional pe locuri special amenajate.
  MV2 este balta care nu te lasa la greu chiar daca esti incepator si sigur, te vei simti extraordinar dupa o partida in acest loc minunat.
  Din cate cunosc pe aceasta balta nu sunt restrictii in ceea ce priveste nadirea cu seminte(orz,ovaz,in,mei,niger si porumb verde fiert)aditivate in csl.
  Regulamentul de la cupa Primaverii nu-l cunosc dar cred ca a fost asemanator cu cel a anilor trecuti si pe langa regulile de baza a fost permis si naditorul fara a se folosi nada vie in compozitia groundbaitul sau pastei solubile.
  Sa revin la acest concurs care s-a desfasurat pe balta MV2 echipa Carping Club a reusit sa demonstreze ca face parte din elita carpfishingului romanesc alaturi si de alte nume sonore din Bucuresti si din toata tara care produc nada de inalta clasa obtinand performante notabile la concursurile interne si internationale.
  Felicitari lui Victor Petcu administratorul aceste frumoase locatii pentru balta sa, si ne dorim cu totii sa achizitioneze din ce in ce mai multe exemlare majore si sa le elibereze in locul unde ne distram cu totii.
  Felicitari lui Marius Largeanu si coechipierului Dan Ungureanu pentru trofeul concursului.
  Felicitari tuturor participantilor concursului si a celor care se bucura de practicarea acestui hobby minunat PESCUITUL.
  Felicitari si echipei CRAP24 pentru nenumaratele articole „beton”.monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *