Carping Club a intepat captura primaverii la crap

La finalul celei dintâi competiții de pescuit la crap a sezonului 2014, ediția a 8-a a Cupei Primăverii desfășurată pe unul dintre cele mai populare carpodroame din România, lacul Moara Vlasiei 2, cei mai noi semnatari în cadrul clubului Carping, Marius Largeanu și Dan Ungureanu, au reușit să-și adjudece captura concursului.

Un start de sezon excelent pentru cei doi juniori Carping Club

Un start de sezon excelent pentru cei doi juniori Carping Club

Deși finalul concursului nu i-a găsit pe primele 3 poziții ale podiumului, împingând indicatorul cântarului cu un singur pește la puțin peste 17 kg, băieții au marcat recenta adeziune în cadrul clubului cu o frumoasă reușită și, în același timp, au marșat în sezonul 2014 într-un mod foarte promițător. După cele 4 zile destul de solicitante ale evenimentului, cu un total de 840 kg din 171 de pești, echipa care și-a atribuit cupa ediției a fost formată din Vio David, George Slave, Emil Paraschiv și Nelu Căpitanu.

Dan și captura concursului, crapul comun de peste 17 kg

Dan și captura concursului, crapul comun de peste 17 kg

Revenind la juniorii Carping, după concurs aceștia declarau: „Deoarece în acest concurs a punctat atât cantitatea cât și calitatea (cei mai mari 5 crapi) am decis să pescuim izolat cu una dintre lansete, exclusiv pe boilies. Am folosit o montură snowman, cu o lungime de 8-10 cm, legată cu fir suplu de 15 lb. În privința cârligelor, am mizat pe varianta Mugga, numarul 8. Cât privește momeala, am folosit un boilies tare, de 16 mm Carping Premium Meat si un pop-up Blue-Squid-Hellraiser de 10 mm.

Marius și trofeul adjudecat de echipa Carping Club

Marius și trofeul adjudecat de echipa Carping Club

În a doua noapte de concurs, pescuind pe sectorul B (standul B7), pe la 03:30 dimineața, senzorul uneia dintre lansete ne indica o nouă posibilă prezentare. La finalul unui dril de aproximativ 15-20 minute, un frumos exemplar de crap comun a poposit pe salteaua noastră de recepție. Cântărit la 17,46 kg, crapul a fost rapid declarat captura concursului și, spre marea noastră bucurie, așa a rămas până la finalul competiției.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *