CARPGROUND, un altfel de jurnal de pescuit la crap

CarpGround.com este un proiect underground dedicat pescuitului la crap și nu numai. O sursă de inspirație pentru pescari, acest proiect dorește să arate și altceva despre pescuitul la crap, alte perspective, alte fotografii, altă atmosferă.

Fotografiile reprezintă un punct cheie, arta pescuitului dincolo de catch and release. Vorbim aici despre lucrurile care nu apar la prima vedere – detalii, texturi, unghiuri, perspective, abordări.

Carp Ground reprezintă un mod diferit de viață. Acest mod este redat prin galeriile fotografice, prin grija față de mediul în care trăim, atenția acordata crapilor și mai ales prin atitudinea noastră față de tot ce ne înconjoară.

Noul proiect CARPGROUND dorește sa fie o sursă de inspirație pentru cat mai multi pescari.

CRAP24.RO salută inițiativa tuturor celor care au contribuit și vor contribui la dezvoltarea acestui proiect îndrăzneț și le dorește succes!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

CARPGROUND, un altfel de jurnal de pescuit la crap
5 (100%) 11 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *