Carp Up Close – pescuitul la crap vazut prin obiective macro

Carp Up Close este un film dedicat pescuitului la crap care-i are în roluri principale pe Tom ‘The Machine’ Maker, un tânăr pescar de crap, și pe tatăl său, Andy.

Carp Up Close, un film dedicat pescuitului la crap si capturarii unui crap de peste 18 kg

Carp Up Close, un film dedicat pescuitului la crap și capturării unui crap de peste 18 kg

Consultant Fox, având deja o participare la un campionat mondial de pescuit la crap, semnatar a zeci de articole în revistele de specialitate din Marea Britanie și câteva apariții în emisiuni dedicate pescuitului la crap difuzate de Sky Sports, Tom este fără îndoială unul dintre cei mai talantați tineri pescari ai momentului.

Cu un scenariu desfășurat în 46 de pagini, filmul se derulează pe durata a fix 61 de minute și, pe lângă atenția în detaliu acordată multor aspecte ale pescuitului la crap, evidențiază modul în care Tom abordează urmărirea și capturarea “Regelui Crap”.

Având ca țină punerea pe mal a unui crap trecut de 40 lb (18 kg) și fiind filmat în mare parte în mod “close up”, materialul aduce privitorul foarte aproape de pescar și-l face părtaș la mai toate trăirile acestuia.

În ceea ce privește aspectul tehnic al conținutului, Tom parcurge pas cu pas realizarea monturii “Snow Man”, cea care, la un moment dat, în miez de noapte, este responsabilă de înțeparea unui somn de proporții considerabile.

La final vă mai povestim că echipa a început primele teste în 2010, undeva în august și septembrie ale aceluiași an au fost filmate cadrele, iar editarea materialului s-a întins pe durata unui an.

Astfel, după aproape doi ani și jumătate, în urmă cu două săptămâni, chiar pe 1 martie, filmul a fost lansat oficial.

Disponibil în format DVD, Blu-ray dar și pentru vizionare și/sau descărcare online, filmul costă £14.99 (75 lei)  în format DVD, £19.99 (100 lei)pe Blu-ray sau £10.99 (55 lei)  varianta de download în format HD.

Iată și trailerul de prezentare al filmului în care vocea naratorului (celebrul Nick Hancock) începe montajul rostind fraza: “Descoperă aventura pescuitului la crap așa cum nu ați mai văzut-o…” și, probabil, chiar așa este!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.
Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *