Carp Fishing EDGES – Un nou DVD lansat si distribuit GRATUIT de retailerii Fox!

În săptămânile ce vor urma, în magazinele distribuitoare de articole de pescuit la crap produse de gigantul Fox International, veți putea găsi următorul DVD lansat de producătorul britanic.

Materialul prezintă nenumărați crapi corpolenți care au cântărit între 20 și 37 de kilograme

Materialul prezintă nenumărați crapi corpolenți care au cântărit între 20 și 37 de kilograme

Filmul durează 3 ore, iar filmările necesare pentru acest material s-au desfășurat în Marea Britanie și Franța și au durat ceva mai bine de 6 luni.

DVD-ul este distribuit gratuit, iar dintre vedetele prezente în film îi menționăm pe Ian ‘Chilly’ Chillcott (în rol de prezentator), Tom Maker, Rob Hughes, Mark Pichers și mulți alți developeri de produse sau consultanți Fox.

Materialul pune accentul foarte mult pe produsele din noua gama de accesorii lansate sub titulatura „Edges” (Avantaje), gamă care conține variante îmbunătățite ale multor produse existente deja pe piață.

Pe lângă prezentarea de produse și, evident, marketingul destul de agresiv, filmulețul mai conține o doză destul de consistentă de sfaturi, trucuri, tactici, imagini subacvatice, o groază de crapi corpolenți care au cântărit între 20 și 37 kg și, inevitabil în ultima perioadă, o coloană sonoră din care dub step-ul (curent de muzică electronică care pun un mare accent pe bass și ruperi de ritm, foarte popular în rândul tinerilor) nu lipsește.

Iată și un scurt trailer al DVD-ului Carp Fishing EDGES:

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *