Carp Fishing and the Unexpected by Prologic, partea a doua (VIDEO 1:08:06)

La scurt timp după publicarea primei părți a filmului „Carp fishing and the unexpected”, Prologic a postat în canalul Youtube a doua parte a materialului.

Richard cu un crap oglindă pescuit dimineața, la finalul unei serii de prezentări desfășurate pe tot parcursul nopții

Richard cu un crap oglindă pescuit dimineața, la finalul unei serii de prezentări desfășurate pe tot parcursul nopții

Dacă în primul episod echipa de pescari încă se mai familiariza cu noua apă pe care o abordau și cu surprizele pe care aceasta le avea rezervate pentru ei, de această dată aceștia încearcă să găsească diverse metode cu ajutorul cărora să nu mai aibă parte de constantele și nedoritele „surprize”.

Fie că este vorba de modificarea monturilor, de abordarea vadului sau chiar de schimbarea nadei, Enrico și Richard ne povestesc despre ideea care stă în spatele fiecărei mutări pe care o fac, iar rezultatele, după cum o să vedeți, încep să apară destul de rapid.

Ca idee, după cum probabil ați văzut deja în prima parte, în marea majoritate a tipului zilei doar Enrico reușea să pună ceva pești pe mal. Asta datorită în mare parte și stilului de pescuit practicat de acesta, aşa-zisul „stalking„, metoda care presupune urmărirea crapilor și pescuitul acestora în apropierea malurilor sau a altor zone de refugiu.

Abordare era total diferită de cea a lui Richard, care prefera un pescuit clasic, pe picheți, un pescuit de așteptare.

Ei bine, în cea de-a doua parte a filmului lucrurile se schimbă puțin, iar asta se poate vedea încă de la începutul materialului.

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Carp Fishing and the Unexpected by Prologic, partea a doua (VIDEO 1:08:06)
Da o nota articolului
Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *