Cand visele devin realitate in pescuitul la crap

Cu un scenariu destul de simplu, dar cu imagini care salută primăvara, revenirea la viață a naturii, a vadurilor de pescuit şi bucuriei de a te afla pe malurile apei, filmul semnat de Patrick Georg – un tânăr pescar de crap – ne-a încântat recent privirile.

Crap oglindă de proporții impresionante, un vis devenit realitate pentru Patrick Georg

Crap oglindă de proporții impresionante, un vis devenit realitate pentru Patrick Georg

Intitulat „When Dreams Come True” (Când visele devin realitate), materialul este practic un tribut adus unei capturi absolut remarcabile, reuşite recent de protagonistul filmului, dar şi naturii în mijlocul căreia se desfăşoară acţiunea. Derulând imagini atât de familiale pescarilor de crap şi puternic nuanţat de coloana sonoră semnată Zack Hemsey, clipul video nu te poate lăsa indiferent, finalul celor puţin peste 3 minute venind cu o surpriză de proporţii.

Însă despre ce vis este vorba şi cât a cântărit „surpriza” adusă în faţa obiectivului video, vă lăsăm să descoperiţi singuri.

Ţi-a plăcut filmul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

 1. monturiporumb.ro

  25 aprilie 2014 at 12:32 pm

  Am treaba multa dar nu am rezistat ispitei sa nu accesez tema urmatoare si constat ca am intalnit ca si subiect nou ceva deosebit,ceva care-mi da fiori,o balta minunata,probabil virgina dupa prezentarea unui ratoi salbatic care inoata speriat si 2 lisite care-si cautau adapostul.
  Vegetatia bogata atat pe malul pescarului care cu greu si-a gasit un loc sa-si instaleze lansetele dar si pe malul ratoiului adica cel de vizavi unde dupa parerea mea tanarul pescar il cunostea folosind in trecut si un sonar depistand copaci cazuti in apa sau radacini de salcii cumulate cu agataturi multiple.
  Pescarul foloseste barca pentru a-si planta monturile de crap chiar in inima agataturilor alaturi de o portie de boilies ca si nada pentru carlig dar si portiile pentru „cararea”pestelui catre montura sa.Important pentru aceste locuri unde salasluiesc exemplare miraculos de mari, cantitatea de nada poate sa fie destul de mica pentru ca monstrul sa vina in contact cu carligul avand boiliesul si boaba de porumb artificial ca opritor.
  Dezavantajul acestor locuri binenteles ca sunt, si astfel, monstrii pot intra foarte usor in agatatura unde pot fi recuperati numai cu barca cu motor electric.De data aceasta crapalaul nu a fost suficient de agil in fata unei”vulpi”tinere in speta pescarul nostru.SUNTETI TARI, DIN CE IN CE MAI TARI CU SUBIECTELE VOASTRE.NE CAPTIVATI TOATA ATENTIA.FELICITARI!monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *