Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, din nou in Romania

Anul viitor, în septembrie, România va găzdui Campionatul Mondial de Pescuit la Crap. Decizia vine după ce, inițial, concursul urma să aibă loc în Spania.

Este pentru a doua oară când România organizează această competiție dedicată pescarilor de crap din toată lumea. Acum doi ani, la concursul organizat pe lacul Corbu din județul Constanța au participat pescari din 20 de țări, România adjudecându-și titlul suprem la finalul competiției.

Pista de la Corbu, gazda Campionatului Mondial de Pescuit la Crap din 2014

Pista de la Corbu, gazda Campionatului Mondial de Pescuit la Crap din 2014

„Ediția precedentă, cea din 2012, a ieșit extraordinar de bine. Toate națiunile participante au declarant că istoria campionatelor mondiale va fi marcată de înainte și după campionatul de la Corbu din 2012″, a spus Daniela Voiculescu-Calotă, director de marketing.

Inițial, Campionatul Mondial de Pescuit la Crap ar fi trebuit să se desfășoare în Spania. Ibericii au cedat în fața românilor, întrucât n-au reușit să asigure toate condițiile necesare desfășurării unei astfel de competiții.

Fir întins România!

Fir întins România!

“Pista de la Corbu are 75 de pontoane, fiecare dotat cu câte o căsuță. Pe toate standurile sunt măsuțe de lucru și toalete ecologice dotate cu dușuri, astfel că pescarii nu mai trebuie să vină cu nimic de acasă”, au mai declarat organizatorii.

Cu speranța că lotul României va profita la maxim de faptul că jucăm “la noi acasă” și că va reconfirma poziția câștigată la ediția din 2012, le dorim Fir Întins!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *