Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012 vazut cu ochii britanicilor

În urmă cu doi ani, undeva în noiembrie 2011, binecunoscuta companie britanică producătoare de accesorii de pescuit la crap Korda, semna un contract foarte important de sponsorizare a echipei naționale de pescuit la crap a Marii Britanii.

Echipa de pescuit la crap a Marii Britanii în căutarea unei soluții pentru a scoate un rezultat bun la Corbu

Echipa de pescuit la crap a Marii Britanii în căutarea unei soluții pentru a scoate un rezultat bun la Corbu

Pe lângă bonificațiile în bani și acoperirea tuturor cheltuielilor de transport indiferent unde se va desfășura Campionatul Mondial în următorii cinci ani, contractul presupunea și angajamentul Korda de a trimite o echipă de jurnaliști și producători TV împreună cu lotul național, în vederea realizării de materiale video de la fața locului, dar și alte materiale media post event.

Un astfel de material a fost filmat anul trecut în România, la Corbu, cu ocazia desfășurării Campionatului Mondial de Pescuit la Crap 2012. A fost primul campionat care a urmat semnării contractului, iar filmul a fost recent montat, finalizat și ridicat de cei de la Korda  în canalul youtube al acestora.

După cum bine știți, Campionatul Mondial de anul trecut a fost câștigat de lotul României, ocazie cu care rezultatul cu adevărat remarcabil al echipei noastre a fost pus sub semnul întrebarii de o serie de acuzații aduse chiar de echipa Marii Britanii.

Momentul mult așteptat de români: Lotul Romaniei Campioni Mondiali la Pescuitul la Crap in 2012

Momentul mult așteptat de români: Lotul Romaniei Campioni Mondiali la Pescuitul la Crap in 2012

Filmulețul este împărțit în două părți dedicate evenimentului de la Corbu, iar băieții de la Korda, Adam Penning și Dean Macey, se prezintă extrem de încântați de tot ce-au găsit la Constanța, începând cu lacul de dimensiuni impresionante și terminând cu organizarea despre care nu mai contenesc în a o lăuda.

Cele aproape 90 de minute ale materialului prezintă multe imagini din back-stage-ul pregătirilor și minuțiozitatea cu care echipa britanicilor și-a calculat fiecare pas premergător competiției.

Ca să va faceți o idee despre dimensiunea eforturilor vă putem spune că fiecare membru al lotului a venit însoțit de 8 lansete echipate pentru a fi lansate pe vad, cu cel puțin 200 de monturi gata legate, depozitate și dimensionate cu precizie chirurgicală și, în ultima noapte petrecută la hotel, cea  dinaintea începerii competiției, în doar o oră, membrii lotului legaseră deja 300 de săculeți de PVA. Nu, evident că nu se bazau doar pe aceștia, mai aveau alte câteva ore alocate aceluiași proces. Impresionant, într-adevăr!

În fine, nu vrem să vă mai dezvăluim din detaliile prezentate în cele două materiale video dar, pentru că nu ne putem abține, o să vă mai povestim că, imediat după tragerea standurilor, toate cele trei echipe componente ale lotului britanic s-au arătat foarte încântate de pozițiile ocupate în sectoare.

Ne-a plăcut filmulețul, mai ales că este primul de acest gen filmat și montat la un campionat mondial de pescuit crap.

Ce nu ne-a plăcut în schimb, a fost modul în care materialul s-a încheiat, și nu vorbim de minunatul foc de artificii, ci de declarațiile un pic cam premature, spunem noi, lansate de managerii echipei Marii Britanii la adresa echipei noastre și care fac referire la modul în care, spun ei, am manipulat balta.

La final nu putem spune decât că, în ciuda rezultatului de la Corbu, britanicii sunt pescari senzaționali, fac materiale video bune, dar, din păcate, nu știu să piardă!

Găsești articolul util? Postează un comentariu mai jos, vrem să-ți ştim părerea!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *