Boilies Pop-Up Solubil Carping Club

Desi nu reprezinta o noutate absoluta, gama pop-up-urilor solubile propuse de Carping Club pentru 2012 se evidentiaza prin cateva caracteristici proprii.

boilies popup solubil

Spre deosebire de foarte putinele produse asemanatoare aflate pe piata si care au ca singure atribute flotabilitatea si o solubilitate nu foarte convingatoare, la crearea Pop Shoturilor s-a pus un important accent pe calitatile nutritive si de atractie atat ale mixului cat si ale lichidelor ce intra in componenta acestora.

Astfel, ingredientele fiecarui tip de pop-up sunt aceleasi cu cele ale gamei corepondente din portofoliul Carping : Premium Meat, Premium Sweet, Sweetcorn si Icebreaker.

Exceptie fac Pop-Shoturile cu aroma de capsuna si cele cu aroma de ananas si acid N Butiric, care nu au o gama corespondenta si pentru care a fost produs un mix aparte.

Un alt aspect asupra caruia s-a insistat a fost mecanica mixului, element ce influenteaza gradul de solubilitate, acesta fiind conceput pentru ca odata ajunse in apa, Pop-Shoturile sa lucreze ca niste solubile veritabile.

Flotabilitatea acestor momeli este excelenta, acestea avand capacitatea de a se ridica de pe substrat pana la dizolvarea totala. Aceasta calitate le recomanda si pentru a fi folosite la monturi de tip zig-rig.

Montura se va ridica la nivelul dorit, dupa care pe masura ce diametrul Pop-Shotului se va micsora si in functie de diametrul boiliesului si de greutatea carligului, montura va cobori pana pe substrat, actionand astfel pe intreaga adancime a apei.

Toate aceste calitati recomanda produsele din gama Pop-Shot ca pe niste momeli extrem de atractive si pentru crapii cei mai mofturosi.

1 Comment

 1. Cosereanu Mircea

  6 martie 2015 at 5:30 pm

  Buna ziua!

  Pescuiesc cu „NADA CARE PRINDE” de la Carping Club.
  Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
  1. Ce tip de POP-UP (culoare si aroma) si ce tip de DIP de la Carping Club imi recomandati sa folosesc primavara (luna aprilie), la:
  a) boilies Carping Club, Premium SWEET, solubil, 20 mm (59 lei)
  si la
  b) boilies Carping Club, Classic MEAT, solubil, 20 mm (35 lei).
  2. Care tip de boilies de la Carping Club dintre cele doua enumerate mai sus (Premium SWEET, Classic MEAT) recomandati sa-l folosesc primavara (luna aprilie)?
  Mentionez ca voi pescui pe baltile Solacolu, Sulimanu sau Fundulea 1.
  Astept raspunsul dumneavoastra!

  Cu stima
  Mircea Cosereanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *