Bile de tungsten pentru monturile de pescuit la crap – Kwick Change Sinkers de la Taska

După cum probabil bine știți, în pescuitul la crap, de cele mai multe ori, detaliile și micile ajustări ale echipamentelor pot face adevărate minuni și pot salva o partidă inițial ratată

Montura Withy Pool echilibrata cu Tungsten Kwick Change Sinkers

Montura Withy Pool echilibrata cu Tungsten Kwick Change Sinkers

Monturile, un capitol extrem de important, nu fac deloc excepție de la această regulă, acesta fiind și motivul pentru care cei de la Taska ne-au atras atenția cu un nou produs lansat recent.

Te-ai săturat să tot modelezi biluțe de tungsten/putty (pasă de plumb) pe firele monturilor sau leaderelor (înaintașului)? Ei bine, se pare că Taska a găsit o soluție extrem de simplă pentru această operațiune.

Spre diferenta de alte produse similare, Kwick-Change Sinker-urile de la Taska nu deteriorează firele monturilor

Spre diferenta de alte produse similare, Kwick-Change Sinker-urile de la Taska nu deteriorează firele monturilor

Au lansat pe piața o serie tuburi cilindrice de tungsten deja formate și, mai mult, deja crestate. Astfel, tot ceea ce vă rămane de făcut este să aplicați „bila” pe fir și, cu un mimim de efort, sa-l fixați.

Avantaje

Marele avantaj al Tungsten Kwick Change-urilor este acela că, după cum le sugerează și numele, pot fi înlocuite foarte rapid, în funcție de greutățile impuse.

Un alt avantaj este că au o suprafață fină, foarte prietenoasă cu firele și, spre diferență de clasicele biluțe de plumb (Split Shot-uri), nu deteriorează materialele pe care sunt aplicate.

Utilitate

Rolul acestora este de a fixa cât mai aproape de substrat firele din apropierea monturii sau chiar cele ale forfacurilor. Un alt scop pentru care au fost create este acela de a echilibra momelile flotante (boiliesuri de tip pop-up) sau de a ajuta la crearea momelilor semi-flotante (critic echilibrate)

Tungsten Kwick Change Sinkers vin în pachet de câte 10 bucăți și patru dimensiuni de greutăți diferite:

AAA – 0,8 g
AB – 0,6 g
BB – 0,4g
No.1 – 0,3 g

Prețul anunțat pe site-ul producătorului este de £7.95 (41 lei) pentru un set complet sau £2.45 (12 lei) pentru un plic de 10 bucăți

Găsești articolul util? Comentează-l, vrem să știm și părerea ta!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

3 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *