Bastonul de nadire RidgeMonkey (VIDEO min 04:14)

Bastonul de nădire din carbon RidgeMonkey are o nouă arhitectură geometrica modificată radical, care a fost cercetată, proiectată și construită pentru a reduce rezistența aerului atât în interior cât și în exterior.

Noua cobră din carbon cu formă unică - RidgeMonkey Throwing Stick

Noua cobră din carbon cu formă unică – RidgeMonkey Throwing Stick

Progresele tehnologice au permis confecționarea acestuia dintr-o singură bucată de carbon 3k într-o formă care se potrivește cu nevoile actuale, mai mult decât până acum, s-a creeat un baston de nădire cu o muchie de atac complet aerodinamică, păstrând în același timp o curbă perfectă.

Partea exterioară a V-ului ajută la alunecarea prin aer cu o ușurință desăvârșită, în timp ce interiorul oferă un canal ideal pentru rezistența internă a aerului să se disipe în mod eficient.

Bastonul de nădire RidgeMonkey are o forma unică, extrem de eficientă

Bastonul de nădire RidgeMonkey are o forma unică, extrem de eficientă

Adăugând la asta laturile aplatizate ale mânerului pentru a maximiza confortul și a eradica răsucirea, deschiderea frontală pentru a simplifica procesul de încărcare și inclusiv husa dedicata pentru transport, s-a creat un baston nădire de carbon care este aproape de granița adevăratului sublim.

Avantajele bastonului de nădire RidgeMonkey Stick

Avantajele bastonului de nădire RidgeMonkey Stick

Disponibile în doua variante:

  • 20mm “Precizie” lungime: aproximativ 95cm – 379.99 lei
  • 26mm “Distanță” lungime: aproximativ 107cm – 429.99 lei

Ambele variante sunt livrate împreună cu dop pentru partea superioară și husă de protecție pentru transport confecționată din poliester.

Noile și inovatoarele cobre de carbon pot fi achiziționate din magazinul crap.com.ro, cu un click pe RidgeMonkey Carbon Throwing Stick

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *