Bastoane de nadire din carbon by Century

Iată doar un preview al unuia dintre noile bastoane de nădire produse de Century.

Acestea sunt programate să ajungă în magazinele dedicate pescarilor de crap în următoarele săptămâni și, cântărind doar câteva zeci de grame, sunt așteptate cu mare interes.

Cobra de carbon semnată Century

Cobra de carbon semnată Century

Century, compania care produce probabil cele mai performante lansete de pescuit din lume, adevărate bijuterii cu care s-au înregistrat distanțe incredibile în concursurile de casting, atinge astfel un nou segment din piața, cel al accesoriilor de pescuit la crap.

În poza de mai sus este unul dintre cele patru modele de cobre (bastoane de nădire) extrem de ușoare, construite din carbon, pe care cei de la Century le vor lansa foarte curând.

Poza a fost postată imediat ce cobrele din carbon au ajuns în depozitele producătorului și, declarându-se foarte mulțumiți de produsul final, cei de la Century au anunțat că acestea vor ajunge în perioada următoare pe rafturile magazinelor.

Întrebați de preț, aceștia au declarat că nu au încă unul precis, însă speră să nu depășească pragul celor £100 (puțin peste 500 lei), pentru niciunul dintre modele.

Găsești articolul util? Postează un comentariu mai jos, vrem să-ți știm părerea!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

1 Comment

 1. monturiporumb.ro

  30 aprilie 2014 at 9:44 am

  Aceste bijuterii merita sa fie in stocul oricarui pescar de competitie si nu numai pentru ca distantele mari obtinute in aruncarea boiliesurilor se pot efectua cu asemenea ustensile mai ales ca acestea nu obosesc mana,greutatea cobrei influentand acest lucru.
  Cel putin dupa parerea mea bastonul de nadire poate fi achizitionat de pescarii de inalta clasa avand diametrul maxim posibil adica 24mm.De ce?Exista 2 motive:
  Motivul1.Boiliesul cu dimensiunea de 24mm fiind mai greu fata de un boilies de 16mm va parcurge o distanta mai mare ajungand in locul dorit.
  Motivul2.Naditul cu aceste accesorii cum este cobra de la Century este efectuat de persoane care urmaresc exemplare majore iar daca se urmaresc crapi cu greutati medii utilizam boiliesurile solubile.monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *