Balastiera Fughiu – Provocarea pescarilor de crap bihoreni

Ieșiți de curând la o nouă partidă de pescuit, doi dintre cei mai „proaspeți” colaboratori Target Baits, Florin Popa și Claudiu Cutus, au ajuns pe malurile uneia dintre cele mai renumite balastiere din zona Bihorului. După experiența trăită pe o altă faimoasă balastieră, Dream Lake/Ungaria, unde aceiași echipă a reușit să aducă pe salteaua de primire nenumărați crapi de peste 15 kg, printre care și o superbă oglindă trecută bine de 21 kg, băieții par să fi prins gustul acestui tip de pescuit. Recent reveniți de pe malurile lacului, Florin ne-a trimis câteva poze și povestea recentei aventuri.

Claudiu cu un superb crap comun pescuit la recenta partidă

Claudiu cu un superb crap comun pescuit la recenta partidă

Florin Popa: „Balastierele au reprezentat mereu o provocare pentru pescarii de crap. Motivul – crapii au un comportament atipic, uneori greu de înțeles și anticipat. La intrarea în Oradea, balastiera Fughiu, una dintre cele mai ofertante locații din zonă, promite constant emoții cu crapi serioși în cârlig.

Balastiera Fughiu este o destinație de luat în seamă de toți pescarii doritori de capturi de două cifre

Balastiera Fughiu este o destinație de luat în seamă de toți pescarii doritori de capturi de două cifre

Așteptarea unui nou exemplar de două cifre și senzațiile oferite în drilurile spectaculoase fac parte destul de des din peisajul pe care-l poți întâlni aici, iar asta și datorită domnului Cristi, proprietarul balastierei. Standurile de pescuit sunt dotate cu prize, conexiune la internet, iar iluminatul pe timp de noapte vine și oferă un o imagine plăcută și-ți conferă siguranță. Aspectul balastierei însă rămâne neschimbat, având în continuare acel aer al unui lac sălbatic.

Florin Popa cu exemplar trecut bine de 10 kgFlorin Popa cu crap comun trecut bine de 10 kg

Florin Popa cu crap comun trecut bine de 10 kg

În încercarea de a testa produsele Target în condiții cât mai diferite, împreună cu prietenul și partenerul meu Claudiu Cutuș am decis să încercăm un pescuit care să vizeze doar crapii mari ai bălții. Partida a durat mai puțin de 72 de ore, iar standul ales a fost unul considerat nu foarte „darnic” în exemplare mari.

Crapii mari s-au înghesuit pe salteaua echipei Claudiu-Florin

Crapii mari s-au înghesuit pe salteaua echipei Claudiu-Florin

Strategia gândita a implicat boiliesuri din gamele Bela Crab, Squid și Classic, acestea aducându-ne pe saltea pești de 16, 14, 13, 12, 11 kg. Astfel, invit toți pescarii dornici de capturi notabile la un pescuit pe balastiera Fughiu, ocazie cu care  puteți verifica și voi eficiența nadelor Target.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *