Arome de boilies de la Quest Baits

Pentru pescarii cărora încă le place să își facă propriile nade și momeli, Quest Baits a lansat șase tipuri diferite de arome care, împreună cu cele patru tipuri de mixuri pentru boiliesuri și nouă tipuri de aditivi Bait Glug, vă permit să acoperiți majoritatea situațiilor de pescuit la crap.

arome boilies Quest Baits

Aromele Quest Baits sunt concepute si experimentate de Shaun Harrison. Sunt foarte concentrate, așa că sunt necesare doar cantități foarte mici. Dozajul maxim recomandat este de 10 ml (două lingurițe) per 1 kg de mix uscat, dar se poate folosi și o concentrație mult mai mică.

Transpus în termeni mai ușor de înțeles: o ceașcă de cafea făcută cu 4 lingurițe de cafea miroase bine, dar are gust îngrozitor pentru majoritatea dintre noi. Porniți de la concentrații de 2,5 – 5 ml de aromă per kilogram și veți obține mișcarea hangerelor.

Aromele sunt ambalate în flacoane transparente de 100 ml și sunt disponibile în șase variante: Fruity Trifle (aromă: fructe și frișcă), Rahja Spice (aromă: curry indian), Chilli Chocolate (aromă: ciocolată fină cu ardei iute), Pineapple Crush (aromă: ananas), Special Crab (aromă: crab), Tiger Nut Crunch (aromă: alune tigrate).

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *