Alte 24 de ore cu inca 11 crapi trecuti de 10 kg

La doar câteva zile distanță de la partida în care au reușit să pună pe malurile Tâncăbeștiului nu mai puțin de 19 crapi de peste 10 kg în doar 24 de ore, echipa de pescari Vali Bonto – Vali Pană rezervă din nou același ponton, Stânga Gorgan, pentru încă o sesiune rapidă de 24 de ore.

Vali Pană cu un superb crap comun de Tâncăbești, păcălit la bile de 20 mm

Vali Pană cu un superb crap comun de Tâncăbești, păcălit la bile de 20 mm

Încrezători în șansa lor și având proaspăt întipărită în minte ieșirea recent încheiata cei doi au aplicat inițial aceiași strategie de pescuit.

De acestă dată însă, crapul a fost mai apatic, cu un apetit mult mai scăzut, iar asta s-a reflectat direct în numărul redus al prezentărilor.

Nu la fel de productiv dar cu pești cel puțin la fel de spectaculoși, Gorganul și-a reconfirmat renumele de stand care ține crapi mari

Nu la fel de productiv, dar cu pești cel puțin la fel de spectaculoși, Gorganul și-a reconfirmat renumele de stand care ține crapi mari

Chiar și așa, având nu mai puțin de 16 trăsături, băieții au reușit totuși să pună „pe mal” 11 crapi, toți trecuți de 10 kg. La final de partidă au avut o medie excelentă, considerabil mai bună decât precedenta, cei mai mari pești contabilizați cântărind 13,70, 14,60, 15,80 și, captura partidei, 16,60 kg.

În tot acest timp, pe Gorgan, standul din dreapta lor, echipa de pescari Gabi Mornea și Andrei „John” Ionuț au reușit și ei 12 trăsături, 8 dintre ele concretizate cu crapi scoși pe saltea.

Nu doar crapii au fost cei care deranjat liniștea pescarilor, ci și alți musafiri extrem de convingători când vine vorba de o bucată de pâine

Nu doar crapii au fost cei care deranjat liniștea pescarilor, ci și alți musafiri extrem de convingători când vine vorba de o bucată de pâine

În privința nadei și momelilor folosite, urmând tiparul partidei anterioare, au pescuit cu aceleași Superbaits B3/Belachan de 20mm. Monturile au fost cu plumb pierdut, iar forfacurile legate cu cârlige PB-Anti-Eject și fire forfac Kameleon și N-trap.

Încă un comun cu solzi parcă atent desenați, înțepat pe Stânga Gorgan

Încă un războinic comun, cu solzi parcă atent desenați, înțepat pe Stânga Gorgan

Fiind adepții pescuitului „aruncat din mână”, au lansat cu mono-filament de 0,28 mm, un diametru care garantează lanseuri destul de lungi, dar și siguranță în dril sau în alte situații solicitante.

Băieți, felicitări pentru încă un rezultat demn de invidiat, pentru frecvența incredibilă a partidelor de pescuit pe care le aveți și, nu în ultimul rând, mulțumim pentru cele trimise!

Vali Bonto cu încă un superb crap scos la lumină pe pontoanele Tâncăbeștiului

Vali Bonto cu încă un superb crap scos la lumină pe pontoanele Tâncăbeștiului

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *