Alin Pitters se inroleaza in echipa CRAP24

Alin Pitters, pescar de crap cu ștate vechi în rândurile crapilor corpolenți și cu nenumărate competiții crapiste câștigate, se alătură echipei CRAP24.

Alin cu un superb crap oglindă pescuit sezonul trecut în Ungaria

Alin cu un superb crap oglindă pescuit sezonul trecut în Ungaria

Alin este un pescar activ, prezent invariabil pe baltă și pe vadul de pescuit dar și în paginile revistelor dedicate pescuitului sau forumuri de specialitate.

Astfel, aflat la început de sezon, și-a propus să ne împărtășească constant din experiența sa în materie de nadă, monturi dar și tehnici de pescuit în concursuri sau pe bălți de crap de peste hotare.

După cum probabil ați văzut, Alin și-a început deja seria capturilor cu un crap oglindă de peste 17 kg, iar asta vine oarecum ca o confirmare că sezonul va fi unul cel puțin la fel de bun ca cele din anii trecuți.

Întrebat despre primele sale contacte cu pescuitul, Alin ne povestește:

„Pescuiesc de când mă știu. Am început pe malul Someșului, cu ace de siguranță pe post de cârlig la oblete, apoi pe „valea” de la bunici, cea din capătul grădinii… ce mai amintiri!

Un superb crap șui care s-a lăsat cu greu prins în minciog, iar asta doar după un dril din barcă

Un superb crap șui care s-a lăsat cu greu prins în minciog, iar asta doar după un dril din barcă

La una din ieșirile periodice din Deltă, în urmă cu 10 – 12 ani, am fost fascinat de o echipă de pescari unguri care fierbeau mămăligă într-un ceaun.

Pescuiau și prindeau niște frumuseți de crapi, era altceva, cu totul altceva față de ce știam noi despre pescuit (râme și forfac cu 3 cârlige).

A fost momentul în care m-am îndrăgostit iremediabil de pescuitul la crap. A urmat, evident, goana după informații, echipamente schimbate și multă experiență asimilată.”

Alin, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem printre noi și îți dorim un sezon plin de reușite!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *