Al cincilea crap trecut de 11 kg pescuit in noul sezon

Având deja multiple partide de pescuit în această iarnă, Ian Merriott, pescar de crap consultant Solar Tackle, a mai înțepat încă un comun de aproape 13 kg (28lb).

Este al 5-lea crap trecut de 11 kg pe care Ian l-a pescuit deja în acestă iarnă, rezultat remarcabil chiar și în plin sezon.

Ian Merriott cu un crap comun de aproape 13 kg, al cincilea trecut de 10 kg pescuit în acestă iarnă

Ian Merriott cu un crap comun de aproape 13 kg, al cincilea trecut de 10 kg pescuit în acestă iarnă

În urmă cu câteva zile Ian a mai avut o partidă rapidă de doar două ore pe același lac și, pescuind la cârlig cu boiliesuri pop-up Top Banana de 11mm și nadă ceva boiliesuri sparte cu aceiași aroma, a reușit să pună pe mal un comun trecut cu puțin de 10 kg.

Întorcându-se la câteva zile pe lac pentru încă o partidă, de acestă dată de noapte, și folosind aceeași strategie în privința nadei, Ian a reușit să aducă în plasa minciogului acest minunat crap de 13 kg.

Ca forfac, Ian a folosit o montură KD legată cu cârlig Stronghold 101 cu ajutorul căreia, pe lângă comunul de mai sus, care a fost de altfel și vedeta partidei, pescarul a mai înțepat încă un crap oglindă de 9 kg.

Ian, felicitări pentru minunatele capturi și pentru faptul că frigul nu a reușit să te țină departe de vadul de pescuit!

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *