Activ Krill Mix de la Sticky Baits

Active Mix Krill-ul de la Sticky Baits este un amestec de mare atracție și nutriție, compus din ingrediente de foarte bună calitate: faină de pește LT94 (făină prelucrată la temperaturi scăzute, proces în urma căruia își menține conținutul proteic ridicat), extracte de crustacee, făină de krill, extract pudră de krill și micro-pelete de krill care ajută la o dispersie cât mai rapidă a nadei în apă. De altfel, krillul, o specie de crustaceu nevertebrat ce se găsește în toate apele oceanelor și în număr mai mic în unele mări, este un element nelipsit din compoziția nadelor de calitate, în special a celor din gama Premium.

Gama The Krill de la Sticky Baits include și momeli de cârlig

Gama The Krill de la Sticky Baits include și momeli de cârlig

De asemenea, Activ Mix Krill conține făinuri solubile și microparticule ce au rol de a se ridica în masa apei pentru o atracție pe verticală. Astfel, fie că pescuiești la crap folosind năditorul sau preferi doar un pescuit recreativ la vargă, faptul că mixul lucrează în toate palierele coloanei de apă, nu poate fi decât un mare avantaj. Apelând peștii indiferent de zona în care sunt cantonați, mixul formează o “dâră” de nadă care, urmată de pești, va conduce inevitabil către momeala de la cârlig.

Iar dacă îți faci propriul mix de boilies, poți adăuga Activ Mix Krill în proporție de maxim 30% din baza solidă a mixului. Textura obținută prin adăugarea Activ Mix-ului de krill va fi una mai aerată, lăsând mult mai ușor atractanții să se disperseze în masa apei. De asemenea, amestecându-l cu Pure Krill Liquid și pelete de krill, poți forma un amestec de groundbait de cea mai bună calitate, care se va fixa excelent pe năditor.

Peletele de krill de la Sticky sunt elemente excelente pentru creerea de groundbaituri personalizate sau a nadelor pentru stick mixuri dedicate pescuitului cu săculeți PVA

Peletele de krill de la Sticky sunt elemente excelente pentru creerea de groundbaituri personalizate sau a nadelor pentru stick mixuri dedicate pescuitului cu săculeți PVA

Adăugat în mixul de nadă, este un element extrem de eficient, care va ține multă vreme vadul activ. Având în componență elemente foarte ușoare precum făina de krill, este indicat și ca parte componentă a mixurilor dedicate săculeților PVA, atunci când pescuiești în zone invadate de vegetație sau substrat mâlos. Va ușura destul de mult pastura în drumul ei către substrat, iar asta se poate traduce printr-o așezare mai lină a săculețului pe vad și, implicit, a monturii.

Krill Active Mix se pretează foarte bine la realizarea nadei pentru săculeți solubili

Krill Active Mix se pretează foarte bine la realizarea nadei pentru săculeți solubili

Deși după cum vedeți este extrem de versatil, noi am folosit Activ Mix Krill-ul împreună cu lichidul nutritiv Sticky Pure Krill Liquid la realizarea nadei pentru săculeți PVA (în proporție de 30-35%), dar și ca parte componentă a unor mixuri de boilies gata făcute, înlocuind 10% din mixul original. Am urmărit ușurarea boiliesurilor cu care am pescuit la început de sezon, bilele devenind astfel mai facil de „cules” de către crapi.

Nadele cu un puternic profil natural sunt ideale pentru a atrage și ține peștele pe vadul nădit

Nadele cu profil natural puternic sunt ideale pentru a atrage și ține peștele pe vadul nădit. Aici, Robert Nicolae cu un impecabil crap comun arămiu.

Ambalat în pachete de 900g, în pungi cu sistem de închidere ziplock (ceea ce înseamnă că poate fi închis ermetic, chiar dacă punga a fost deja desfăcută), cu barieră de lumină, protecție la radiații UV și permeabilitate scăzuta față de mediul înconjurător, Activ Mix Krill poate fi achiziționat din magazinul distribuitorului exclusiv Sticky Baits în România, Doctor Fishing, cu un click pe Activ Mix Krill de la Sticky Baits.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE![kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *