A pescuit 100 de crapi trecuti de 50 lb (22 kg)

Recent întors de la o partidă de pescuit la crap pe lacul Rainbow din Franța, Martin Locke, boss-ul de la Solar Tackle, a reușit să depășească un reper incredibil în pescuitul la crap.

Martin Locke, fericitul pescar care a reusit sa pescuiasca 100 de crapi sariti de 22 de kilograme

Martin Locke, fericitul pescar care a reusit sa pescuiasca 100 de crapi sariti de 22 de kilograme

În prima săptămână a celor două alocate sesiunii de pescuit, Martin a reușit să pună pe saltea un superb crap oglindă de 58 lb (26.308 kg). Pe lângă faptul că este un trofeu râvnit de foarte mulți pescari, pentru Martin este chiar al 100-lea pește al său trecut de  50 lb.

Într-un mod incredibil, aceeași oglindă a fost primul pește pescuit de Lockey în noiembrie 2004, la prima sa sesiune de pescuit pe lacul Rainbow. La acea vreme peștele cântărea doar 41lb (18.597 kg)

Din spusele celor de la Solar, o asemenea cifră a mai fost atinsă doar de Paul Hunt, un alt pescar britanic de crap, care și-a trecut în portofoliu al 100-lea crap trecut de 50lb în urmă cu câțiva ani.

Martin a pescuit pe faimosul lac franțuzesc cu boiliesuri Club Mix Cream și, pe lângă acest superb pește, a mai reușit să înțepe alți 30 de crapi, cel mai mare cântărind 63lb (28.576 kg)

Felicitari Lockey, o partidă de vis!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi ți le postam în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *