48 de ore, 18 crapi, peste 200 kg

Ajuns pe malurile Tâncăbești-ului pentru o nouă partidă de 48 de ore, Vali Bonto, apropiat al echipei CRAP24, client constant al celebrei piste și proprietar SuperBaits, a reușit încă o partidă de vis.

Vali a pescuit pe vadul numit "La Cântar"

Vali a pescuit pe vadul numit „La Cântar”

Astfel, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2013, Vali a adus pe mal nu mai puțin de 18 crapi, a căror greutate totală a depășit 200 de kg! 15 dintre ei au fost trecuți 10 kg, cei mai mari având greutăți de 13,2, 14, 14,2, 15,8 kg, ceilalți încadrându-se în plaja 10-12 kg.

Locul pescuit a fost cel supranumit „La cantar”, vad ideal pentru pescuit toamna, în perioada în care lacul este scăzut. Fiind bogat în piatră și cu foarte puțin mâl, aici malul este destul de prietenos cu pescarul și cu echipamentul acestuia. Referitor la zona pescuită, din spusele lui Vali este vorba de un loc de trecere, fără structuri remarcabile, singura cale de a opri peștele aflat în tranzit fiind nădirea masivă.

Montura Combi și momeala în stil Snow-Man au reprezentat ingredientele rețetei câștigătoare

Montura Combi și momeala în stil Snow-Man au reprezentat ingredientele rețetei câștigătoare

Ca monturi a folosit celebrele combi-rig, iar la cârlig a pescuit cu momeală atașată în stil snow-man. A pescuit astfel pentru a evita atacurile peștilor mici, miile de ciortani coborâți din „delta” din spatele lacului. Tot Vali spune că dacă nu schimba lanseta (momeala de pe firul de păr) la maxim 3 ore, risca să rămână fără boilies la cârlig, asta chiar dacă folosea boiliesuri tari.

Preferând pescuitul din mână, Vali a aruncat monturile pe vad, ceea ce face ca partida și rezultatele ei să fie și mai satisfăcătoare. Nădirea a fost făcută tot de pe mal, în total folosind 6 kg de boilies din gamele B2 și B3.

Vali cu unul dintre crapii comuni de două cifre ai partidei recent încheiată

Vali cu unul dintre crapii comuni de două cifre ai partidei recent încheiată

2013 a fost un sezon deosebit de bun pentru Vali, iar semnele unui an promițător i s-au arătat chiar din primăvara, atunci când, aducând la mal un superb exemplar de 26,57 kg, stabilea noul record la crap comun al lacului Tâncăbești.

Vali, felicitări pentru partidă și pentru încă un rezultat cu adevărat deosebit!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE![kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *