2 crapi trecuti de 15 kg pescuiti in mai putin de 20 de minute

Pescar de crap și consultant Sticky Baits, Stuart Moore este încă unul dintre puținii pescarii care și-au început sezonul încă din februarie, iar asta chiar cu rezultate notabile.

Stuart si Blind Eye, unul dintre crapii renumiti ai lacului, care a cantarit aproape 16 kg

Stuart si Blind Eye, unul dintre crapii renumiți ai lacului, care a cântărit aproape 16 kg

Proaspăt întors de la patrida de 72 de ore, Stuart declară:

“Am pescuit pe Kingsmead 1 și, inițial, nu-mi făceam mari speranțe în ceea ce privește reușitele partidei. Vreme de câteva săptămâni bune lacul a fost destul de liniștit și rezervat în a oferi capturi, iar asta nu era foarte încurajant pentru mine.

Chiar și așa, în timpul primei nopți petrecute pe lac am zărit ceva acțiune pe apă, chiar în aproipierea vadului pe care-l pescuiam. Văzând asta și cunoscâd stilul “minimalist” de nădire practicat în acestă perioadă de către pescarii rezidenți, m-am gândit să ofer peștilor ceva mai multă nadă și să-i las să se hrănească consistent.

N-am exagerat totuși, am nădit cu 3-5 kg de boiliesuri de 16 mm, foarte aproape de o zonă bogată în iarbă, undeva la 75 m distanță de mal. La cârlig am mers pe boiliesuri mici, de 12 mm, ceva pop-up-uri cu aromă de fructe.

După nu mai puțin de 5 ore de la nădirea extrem de consistentă pentru acestă vreme, îmi făceam griji dacă nu cumva a fost o decizie nu foarte fericită. Dar n-a fost așa, iar după-amiază, undeva în jurul orei 4, peștii au început să-și plimbe mustățile pe patul de nadă.

Astfel, în următoarele 20 de minute am avut ambele lansete pe mal, iar la capătul fiecărei monturi câte un crap trecut de 15 kg. Primul, un superb crap oglindă de 15 kg și câteva grame, iar al doilea, unul dintre peștii renumiți ai lacului numit “Chiorul” (Blind Eye).

Peștele este numit astfel pentru că, din nefericire, după cum se poate vedea și în poză, îi lipsește ochiul drept. Partea frumoasă a lucrurilor este că asta nu-l oprește din a savura hrana oferită, acul cântarului confirmând asta oprindu-se la puțin sub 16 kg.

În speranța că această partidă și rezultatele obținute sunt semn că sezonul ce urmează o să fie unul cel puțin la fel de bun, mă declar mulțumit de rezultat și de un așa început de an.”

Stuart, felicitări pentru capturi și pentru începutul “în forță” al sezonului!

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *